Nu är man på väg hem från Sthlm!

Ha varit där och hälsat på släkten och det är alltid sååå kul! vi gick ut o festade i hop en kväll och sen har jag o brorsan gått runt på stan mycket! jag hittade mycket udda roliga saker som en hög Hatt jag köpte på buttricks!

en killkompis kallade mig för harry potter men HALLÅÅÅ harry potter har ingen hatt 😉

ha ha!(som han i Simpson)

Köpte en liknande klämnning fast den var vit o röd prickig o kortare och inte glansig men annars samma modell 🙂 älskar pinup/rockabilly stilen vill ha det jämt blandat med rock!

Inget fel på sthlm i sig men fan vad folk var torra som jag mötte! i Helsingborg kan man snacka me folk man inte känner bara så där.. här var det som att dom blev förnärmade nästan! TORRASTE jag har varit med på länge… Jag tackar att jag bor i härliga skåne även om jag är född i sthlm och har släckt o vänner där i från så är vi långt ifrån så! Det är förbjdet att röja o fjanta sig! jisses reeeelalalaaaxa säger jag bara!