Se video DJ Nathalie och Miss Tina (Dragqueen) på MAX

En helt underbar spelning i Ängelholm på Bahnhofbar igår!

TACK ÄNGELHOLM NI ROCKAR FETT!!!

jag skriker, säg mitt namn 1 2 3!!! Bahnhof skriker DJ NATHALIE!!!!

Underbar känsla bättre än sex!!! helt sjukt bra!! 😉 hahah

Dessutaom har jag nu lagt ut Videon på Mig och min vän Robert även känd som MISS TINA! han är alltså DragQueen på halvtid 😉 vi är klara för utgång och ska till Max o köpa mat först o sen till 7/11 där satt 7st utländska killar som gick ut direkt när dom såg Miss Tina!

snackade om att vi blev ut tittade!!

Se video nedan!!

IKVÄLL SKA JAG TILL MITT ANDRA HEM!! The Tivoli och spela i allsången och min lillebror ska stå i Baren med mig som Bartender! han är en av helsingborgs bästa Bartenders lätt 20 bast o redan jobbat på helsingborgs bästa barer och klubb!

Det ska bli ett jävla skönt röj i ALLSÅNGEN IKVÄLL det ska jag se till!! ses där och dår!! MISSA INTE DET!

PUSS o Massa Hångel 😉 Rock On!!