ska man ha billigare alternativ eller dyrare, vaffan undrar jag som tänker är du idiot som ens frågar vad man ska köra med för däck. Det är väl bara att köpa ett par? när du köper byxor så handlar du det som du själv gillar…… det är inte alla som går efter märket. NU har man pluggat på lite innan inlägget så man kan lite små saker om däck 🙂 har tänkt visa er lite kort info som kan vara bra att veta och sen något riktigt roligt där ett företag visar tre olika däck men det är 3 olika märken varav en är ett billigt däck, ironiskt nog ser alla tre bilder likadana ut. ta en titt så ser du själv vad jag menar;)

man ska ha vinterdäck 1 december till 1 april och sommardäck 15 april till 31 dec. sjukt… fattar egentligen inte vrf folk inte kör med vanliga året runt däck, snacka om att göra det krångligt och vilseledande.

aja det är väl struntsamma, Miss Dj här ska ta fram 3 ex varav ni kan besöka, jag har lagt dom storleksmässigt för att visa bild 1 som är ett billigt däck, bild två är ett mellan däck med namn dunlop, låter lite som en dumle… bild tre har dubbar och är super ugly!! seriöst ser man skillnad på däcken? vad är det alla jäkla nördar pratar om egentligen. vadå ränder, sträck, tum fattar ingenting det ser precis likadant ut eller?

billiga däck bild från abswheels.se dunlop däck bild gislaved däck bild me dubb

bilderna har jag tagit från en däcksida abswheels.se