Boka nu den omtalade kvinnliga DJn som läser golvet snabbt och får igång ett härligt Röj på dansgolvet!

Finns inte någon som kan motstå att sjunga med eller klappa takten när Party DJn Nathalie levererar hits efter hits och bjuder på sig själv med att ha en härlig utstrålning, en grym blandning av Party musik, dansar och använder mikrofonen flitigt! DJ Nathalie är en av dom populäraste och mest bokade DJ i Sverige och har detta som sin huvudsyssla och har arbetat som DJ & Radiopratare sedan år1999 och är född 1985.

Ska dessutom släppa lite egen musik till sommaren och har samarbete med bl a Günther, Paradise Erik, Mattiaz skandalen Björling(ullareds bögen), Salming Modeller m.m DJ Nathalie har ett känt ansikte efter att ha medverkat i TV Program som Mammas Pojkar, Dagens Man, Simon & Thomas & Kungarna av Tylösand för marknadsföring! Går nu som Lärling till att bli Tatuerare och börjar tatuera smått i Höst. Se film eller sök på Youtube på DJ Nathalie.

http://videofy.me/v/171866 Har även ett Rockband jag sjunger i som består av hela Familjen DREILICK, Mamma, pappa, Lillebror, Moster, Kusin & Jag.

Vi bjuder på skön Rock n’ Roll och en Helt Galen show med att strippa, klädombyten, gå ner i spagat och bara Rocka Röven av er! Vi vann Företagsrock 2010 och kom tvåa 2009 på The Tivoli i Helsingborg. Efter det har vi blivit bokade med jämna mellanrum och nu till sommaren har vi fått en hel del bokningar på festivaler mm! Se film på länk nedan eller sök på Youtube.com efter Systrarna På Piren som är våran Restaurang där hela familjen jobbar. Detta kan ni även boka via mig direkt!

Nathalie har tidigare arbetat som Arobic/dance Instruktör 10 år, Fitness & SPA Ansvarig på Sunwing Resorts för Ving i 3 år på Cypern, Gran Canaria & Teneriffa, Hovmästare & Servitris på Hotellkullaberg i Mölle, modell, Säljare/receptionist på Gym & Butiksbiträde på BikBok (även ansvarig) All info hittar ni på hemsidan www.djnathalie.se Boka gör ni direkt via mig! MVH DJ NATHALIE Gets the party started!